سئو سایت فروشگاهی
با بالا گرفتن رقابت بین فروشگاههای آنلاین برای قرار گرفتن در رتبههای برتر گوگل، یادگیری سئو سایت فروشگاهی به امری اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. در این فضای رقابتی حتی یک اشتباه کوچک هم ممکن است همه زحمات شما را به باد دهد و تاثیرات خیلی بدی روی میزان درآمد و عملکرد فروشگاه اینترنتی شما داشته باشد؛ البته هیچکس از اشتباه کردن در امان نیست و حتی فروشگاههای بزرگ هم بینقص نیستد. در این مطلب سعی میکنیم همه موضوعات سئو سایت فروشگاهی را به صورت ساده آموزش دهیم. در ادامه یاد میگیرید چگونه یک استراتژی برای سایت فروشگاهی خود داشته باشید، همچنین به جنبههای مختلف سئو مثل تحقیق کلمات کلیدی، سئو تکنیکال، مواردی که باید در تولید محتوا رعایت شود و … هم پرداخته میشود.
اهمیت داشتن استراتژی در سئو سایت فروشگاهی
اگر در فرایند سئو استراتژی نداشته باشید، همه کارهای شما مثل انداختن تیری در تاریکی، گنگ و بیهدف خواهد بود؛ شاید در مواردی نتیجه بگیرید اما در اکثر مواقع به اهداف خود نمیرسید. قبل از سئو سایت فروشگاهی خوب است بدانید که حدود نیمی از مردم خرید آنلاین خود را با جستجو از گوگل انجام میدهند، دو سوم کلیکها نصیب رتبههای اول تا پنجم نتایج جستجوی گوگل میشود و نصف ترافیک سایتهای فروشگاهی نتایج ارگانیک بوده و از طرف گوگل میآید. همچنین ۷۵ درصد مردم از صفحه اول نتایج گوگل جلوتر نمیرون د و ما در ادامه با تدوین استراتژی سئو سایت فروشگاهی کاری میکنیم تا از شروع فعالیتتان، همه کارها را به صورت اصولی انجام دهید و در نهایت به رتبههای برتر نتایج جستجوی گوگل برسید.
نکات انتخاب هاست سایت فروشگاهی
برای رسیدن به موفقیت، بهتر است سایت فروشگاهی را قبل از راهاندازی آن شروع کنید؛ به این ترتیب اولین و شاید مهمترین کار، انتخاب هاستی جوابگوی نیازهای فروشگاه است. در تعریف ساده هاست همان فضایی است که از محتویات سایت شما در دنیای اینترنت نگهداری میکند؛ چهار نوع هاست داریم، اولی هاست اشتراکی است که حاصل تقسیم شدن سرور به چندین قسمت است و مورد دوم هاست اختصاصی میباشد که همه منابع و فضا در اختیار یک سایت قرار میگیرد.
هاست ابری
این نوع هاست به کمک تکنولوژی ابری ارائه شده و چند سرور به صورت همزمان و موازی وظیفه میزبانی از سایت شما و محتویات آن را به عهده میگیرند. در این حالت اگر یکی از سرورها به مشکل بخورد، باقی آنها سایت شما را سرپا نگه میدارند.
هاست VPS
نوعی از هاست که چیزی بین هاست اختصاصی و هاست اشتراکی است یعنی برخی از مزایای هر دو را دارد. به عنوان مثال منابع و فضای سرور به چندین قسمت تقسیم شده اما برخلاف هاست اشتراکی، عملکرد آنها روی هم تاثیر نمیگذارد و فضاها کاملاً ایزوله هستند. با اینکه ویژگی گفته شده شاید خیلی شبیه به هاست اختصاصی باشد، اما قیمت هاست وی پی اس بسیار مقرون به صرفهتر است. در آموزش سئو تاکید میکنیم که هاست تاثیر مستقیمی روی عملکرد سایت و سرعت آن میگذارد؛ پس هم روی تجربه کاربری و هم سئو تاثیرگذار است.
انتخاب بهترین هاست
اگر در شروع کار هستید و سایت شما قرار نیست بازدید کنندگان چندانی داشته باشد، هاست اشتراکی بهترین و ارزانترین گزینه است اما اگر دوست دارید همان اول کار از هاست اختصاصی استفاده کنید، در نظر داشته باشید که هزینه بسیار بالایی برای تهیه آن نیاز است و برای نگهداری آن به تیمی متخصص یا دانش فنی نیاز دارید. به صورت کلی در زمان انتخاب هاست باید به امکان ارتقا، پشتیبانی، پهنای باند، سازگاری آن با سیستمهای مدیریت محتوایی مثل وردپرس، امنیت، سرعت، رم و CPU توجه داشته باشید. امکان ارتقا اهمیت زیادی دارد چون وقتی فروشگاه شما بزرگتر شد، نیاز به منابع بیشتری دارد تا پشتیبانی کار شما در اوج آن نخوابد.
قالب مناسب سایت فروشگاهی
مورد مهم بعدی که باز هم تاثیر زیادی روی تجربه کاربری و سرعت سایت دارد، پیدا کردن قالبی است که از همه جوانب پاسخگوی نیاز شما باشد. قالب را مثل دکوراسیون فروشگاه خود در نظر بگیرید. همانطور که هزینه و وقت زیادی در فروشگاههای فیزیکی برای زیبا کردن مجموعه انجام میشود، شما هم باید روی قالب سایت خود وسواس زیادی به خرج دهید. البته برای بهینه سازی سایت فاکتورهای دیگری غیر از زیبایی وجود دارند، برای همین نباید به سراغ قالبهای زیبا اما بسیار سنگین بروید. هر چقدر قالب انتخابی سنگینتر باشد و کدهای بیشتری در آن قرار داشته باشد، سرعت سایت هم کاهش خواهد داشت. ممکن است در مسیر جستجوی قالب سایت به مواردی برخورد کنید که امکانات و ویژگیهای مختلفی دارند، اما به درد کار شما نمیخورد و فقط قالب سایت را سنگین میکنند. سر انتخاب قالب سایت فروشگاهی حواستان باشد که مورد انتخابی باید توانایی ساخت صفحات مختلف برای دستهبندی و محصولات سایت را داشته باشد. به صورت کلی موردی را در مشاوره سئو به عنوان بهترین قالب برای افراد انتخاب میکنیم که به خوبی بهینه سازی شده، سبک و سریع باشد.
نکات انتخاب دامنه سایت فروشگاهی
آدرس دامنه مثل آدرس سایت شما در دنیای اینترنت است که باید حتماً در آن از کلمات انگلیسی استفاده کرده و به سراغ علائمی مثل علامت سوال، فاصله و … نروید. در زمان انتخاب پسوند دامنه هم حواستان باشد که ایران توسط پلتفرمهایی مثل گوگل ادز تحریم شده و نمیتوانید از پسوند ملی ir برای سایتهای فروشگاهی استفاده کنید. مواردی که باید قبل از شروع راهاندازی سایت فروشگاهی انجام میشدند را بررسی کردیم و حالا به مراحل سئو آن میپردازیم.
تحقیق کلمات کلیدی سایتهای فروشگاهی
کیبورد ریسرچ یا تحقیق کلمه کلیدی، مرحله مهمی است که باید نهایت دقت را داشته باشید تا همه زحمات شما به باد نرود. منظور از کلمه کلیدی عبارتی است که با آن میتوان صفحهای خاص در سایت را توصیف کرد، همان عبارتی که کاربران آن را سرچ میکنند و شما میخواهید در نتایج جستجوی آنها باشید. اما تحقیق کلمه کلیدی موضوع مفصلی است که در تعریف ساده شامل فرایند پیدا کردن عبارت مناسب برای کسب و کار شما میشود. ابزارهای سئو زیادی برای تحقیق کلمه کلیدی وجود دارد که از مهمترین آنها میتوان به Keywordtool و KWfinder و SEMrush و Google Keyword Planner و Moz Keyword Explorer اشاره کرد. در کنار این ابزارها چیزی که خود ما در خدمات سئو از آن استفاده میکنیم، کمک گرفتن از قابلیت خود موتور جستجوی گوگل و بررسی رقبا است.
مثلاً در قابلیت Autofill گوگل، وقتی که بخشی از عبارت مورد نظرتان را در باکس جستجوی گوگل مینویسید، برای تکمیل آن پیشنهاداتی به شما نشان داده میشود که بیشترین جستجو را توسط کاربران داشته است. همچنین در انتهای صفحه نتایج جستجو هم عبارتهای مرتبطی به شما نشان داده میشود. در نهایت همه پیشنهادهای ابزارهای معرفی شده، عبارات مرتبط و عبارات پیشنهادی گوگل به شما لیستی از کلمات کلیدی مورد نیاز میدهد.
پارامترهای مهم تحقیق کلمه کلیدی
دو فاکتور میزان رقابت و حجم جستجو در تغییر کلمات کلیدی اهمیت زیادی دارند. چرا که با بالا بودن حجم جستجو، احتمالاً ترافیک بیشتری نصیب سایت شما خواهد شد اما رتبه گرفتن و رقابت کردن هم سختتر میشود؛ از طرفی کم بودن حجم جستجو هم همیشه معنای بدی نمیدهد. به عنوان مثال کلمات کلیدی دم دراز جستجوی کمی دارند اما کسانی که آنها را جستجو میکنند تا حد زیادی میدانند به دنبال چه چیزی هستند و راحتتر به مشتری تبدیل میشوند. البته این دو مورد تنها پارامترهای مهم نیستند و فاکتور حیاتی دیگر نیت سرچ کاربر است.
هدف جستجو یا search intent
هر فردی با هدف مشخص و خاصی در گوگل سرچ میکنند، مثلاً عدهای به دنبال خرید محصول هستند و برخی میخواهند اطلاعات کسب کنند. به عنوان مثال فردی که بهترین صابونهای صورت را جستجو میکند، به دنبال اطلاعاتی درباره انواع این صابونها است و میتوان حدس زد که هنوز در مرحله تحقیق است و گزینه مناسب را نمیشناسد. از طرفی، فردی را داریم که عبارت خرید صابون صورت اوه را سرچ میکند و مشخص است که این فرد تصمیم خود را گرفته است. در یک مقایسه ساده میفهمید که احتمال خرید کردن فرد دوم بسیار بیشتر است، مخصوصاً اگر یک تخفیف جذاب ۲۰ درصدی به او بدهید. در این شرایط توصیه میکنیم که فرد اول را به بخش پستهای وبلاگ هدایت کنید تا با ارائه راهنماییهای لازم اعتماد او جلب شود و به سمت خرید هدایت شود اما برای نفر دوم باید مستقیماً صفحه محصول را نشان دهید. البته درک نیت و قصد کاربر همیشه به این راحتی نیست و اگر در این مسیر دچار سختی شدید با یک بررسی نتایج جستجو میتوانید حدس بزنید چه نوع محتوایی برای این سرچ کاربر مناسبتر است. در مرحله آخر تحقیق کلمات کلیدی باید تکلیف عبارتهایی که هدف گرفتهاید و چیزی که میخواهید ارائه کنید مشخص شده باشد.
مشخص کردن معماری و ساختار سایت فروشگاهی
معماری و ساختار سایت هم تاثیر زیادی روی تجربه کاربری دارد. شما باید ساختار سایت را به گونهای طراحی کنید که هم کاربران و هم رباتهای گوگل بتوانند به راحتی در آن گشت و گذار کنند. یعنی معماری سایت باید به این شکل باشد که با کمترین تعداد کلیک کاربر به هدف خود برسد. مثلاً شما در بخش دستهبندی کالاهای دیجی کالا به راحتی میتوانید در این سایت گشت و گذار کنید. اگر ساختار سایت مشخص نباشد، نمیدانید قرار است چه چیزی را در کجا قرار دهید. به عنوان مثال در یک سایت فروشگاهی میتوانید برندها را از هم جدا کرده و در دستهبندیهای آن برند، محصولاتشان را ارائه کنید تا نه کاربر گیج شود و نه رباتهای گوگل و حتی خودتان! در نظر داشته باشید که در آینده و با بیشتر شدن محصولات، ساختار سایت هم خیلی سریع پیچیده میشود پس همان شروع کار تکلیف قضیه را مشخص کنید تا در آینده به دردسر نیفتید.
نکات طراحی ساختار سایت
این طراحی باید در نهایت سادگی باشد، همچنین باید مطمئن شوید که ساختار ساده سایت با بزرگتر شدن آن به راحتی گسترش پیدا کرده و مشکلی در عملکرد آن به وجود نمیآید. در نهایت حواستان باشد که همه صفحات باید با چند کلیک از صفحه اصلی قابل دسترسی باشند. کاربر نباید در سایت شما دور خودش بچرخد و شما هم نباید به خاطر اضافه کردن یک دستهبندی جدید، ساختار سایت را کلاً به هم بریزید. فاصله نداشتن صفحات از صفحه اصلی به این دلیل است که بیشترین اعتبار برای صفحه اصلی است چرا که معمولاً توسط بیشتر سایتها لینک میگیرد. به همین علت هر چه تعداد کلیکهای کاربر بین صفحات مختلف و صفحه اصلی بیشتر باشد، اعتبار کمتری به آن میرسد.
شما باید برای چیدن ساختار سایت از اصل عرضه و تقاضا کمک بگیرید چرا که تقاضای مخاطب مشخص میکند چه چیزی در اولویت فهرستبندی است. مورد مهم دیگر غنی بودن سایت از محتوا است. کمبود محتوا در بسیاری موارد یکی از علتهای اصلی رتبه نگرفتن صفحات مهم سایت در نتایج جستجو میباشد.
اهمیت بردکرامب
بردکرامب هم به گوگل نشان میدهد ساختار سایت شما چگونه است و هم به کاربر کمک میکند تا بداند در کجای سایت قرار گرفته است. به عنوان مثال در صفحه محصول دیجی کالا، اگر کسی محصول مورد بحث را نخواهد به راحتی میتواند به دستهبندی قبلی برگشته و محصولات دیگر را مشاهده کند.
خطر صفحات تکراری در سایت فروشگاهی
مشکل صفحات تکرار به این دلیل است که بیشتر اوقات باید برای چند محصول صفحات مشابهی را آماده کنید. در این شرایط اگر میخواهید محتوای تکراری به سئو سایت فروشگاهی شما آسیب نزند از تگ کنونیکال استفاده کنید تا گوگل بفهمد نسخه اصلی صفحه مورد بحث کدام است. تگ نو ایندکس هم از دیگر راههای مقابله با محتوای تکراری برای صفحاتی است که وجود آنها در صفحه نتایج جستجو هیچ ارزشی ندارد و ایندکس شدنشان فقط به رتبه سایت آسیب میزند. از طرفی هم برای سایر ویژگیهای محصول مثل رنگها و … توصیه میکنیم صفحه جداگانهای نسازید و امکان انتخاب اینگونه ویژگیها را در صفحه محصول ایجاد کنید.
سئو داخلی سایت فروشگاهی
وقتی که به این مرحله رسیدید باید بهینه سازی صفحات محصولات و صفحات دستهبندی محصول را به خوبی انجام داده باشید. حواستان باشد که بهینه بودن این قسمتها هم برای رباتهای گوگل باشد و هم به کمک کاربران بیاید. به عنوان مثال در انتخاب url صفحه باید طوری عمل کنید که موتورهای جستجو به راحتی آن را درک کنند و از طرفی کوتاهتر بودن url کاربر پسندتر است.
اهمیت توضیحات محصول
توضیحاتی که در صفحه هر محصول قرار میدهید میتواند برگ برنده سایت فروشگاهی شما باشد. شما باید به مخاطب نشان دهید که محصول مورد نظر چطور زندگی او را آسان کرده و چه کمکی به او میکند. پس سعی کنید متنی که مینویسید فقط دارای کلمات کلیدی نباشد بلکه مرتبط با نیاز کاربر و قانع کننده نوشته شود. در صفحه محصول متنهای کوتاه قرار ندهید؛ مواردی مثل حرف زدن خشک و خالی از سازنده به درد شما نمیخورد و توضیحات محصول باید همراه با جزئیات و منحصر به فرد باشد تا لیاقت رتبههای برتر نتایج جستجو را داشته باشد. در صورتی که فروشگاههای معتبر را بررسی کنید میفهمید که ویژگیهای محصول، توضیحات، نقد و بررسی و بقیه موارد مهم در صفحه هر محصول قرار داده شده است.
لینک سازی داخلی و خارجی
در لینک سازی داخلی صفحههای مختلف را به هم متصل میکنید تا رباتهای گوگل راحتتر سایت شما را بررسی کنند و کاربران هم تجربه بهتری در استفاده از سایت شما داشته باشند. همچنین شما با این کار قسمتی از اعتبار هر صفحه را با لینک داخلی به صفحه مقصد منتقل میکنید و در واقع با لینک سازی داخلی رتبه صفحات هم بهبود پیدا میکند. البته حواستان باشد که زیادهروی هم خوب نیست و مثلاً نباید هر ۱۰۰ کلمه یک بار یک لینک در متن شما وجود داشته باشد؛ چرا که کاربران اذیت خواهند شد. در واقع لینک سازی داخلی درست کاری میکند که کاربر زمان بیشتری را در سایت شما سپری کند.
تگ alt تصاویر
برای همه تصاویر با تگ آلت توضیحات بنویسید. این حرکت به کمک رباتهای گوگل میآید تا موضوع تصاویر را بهتر درک کنند.
عنوان و توضیحات متا
این دو مورد مثل ویترین سایت شما در نتایج گوگل عمل میکنند. شما باید عنوان را به شکلی بنویسید که در کنار جلب توجه مخاطب هدف، او را قانع کند تا روی لینک سایت شما کلیک کند. در متا دیسکریپشن هم باید صفحه مقصد را با هدف جذب مخاطب توضیح دهید. به کار بردن عباراتی مثل فروش ویژه، قیمت استثنایی، ارسال رایگان، ۳۰ درصد تخفیف و … در متا تایتل و متادیسکریپشن باعث افزایش نرخ کلیک میشود. حواستان باشد که باید به گوگل هم در کنار مخاطب توجه کنید؛ یعنی با به کارگیری کلمات کلیدی فرعی و ثانویه در عنوان و متا دیسکریپشن کاری کنید که رباتهای گوگل بهتر صفحه شما را درک کنند.
اهمیت هدینگها H1, … H6
کمی قبل درباره کلمات کلیدی فرعی و ثانویه حرف زدیم. این کلمات از نظر مفهوم و معنا به کلمه کلیدی اصلی نزدیک بوده و کاربران ممکن است آنها را سرچ کنند. حالا وجود همین کلمات در متن و هدینگها هم تاثیر خوبی روی سئو سایت دارد. در صفحه محصول میتوانید برای نام و مدل از تگ H1 استفاده کرده و سرتیترهای بقیه قسمتهای مهم را با تگ H2 تنظیم کنید. حواستان باشد که قسمتهای غیر مهم صفحه دارای هدینگهایی با اهمیت بالا نباشند (H1, H2, H3). این مورد مخصوصاً وقتی که از قالبهای آماده استفاده میکنید اهمیت بیشتری پیدا میکند چون که ممکن است تنظیمات اشتباهی برای هدینگها لحاظ شده باشد.
اضافه کردن بخش بلاگ
یکی از اشکال بازاریابی محتوایی بلاگ نویسی است که با رعایت کردن تکنیکهای سئو آن پیج، کاری میکند تا حضور بیشتری در صفحه نتایج گوگل داشته باشید. همین بلاگ باعث میشود تا موتورهای جستجو سایت شما را منبعی موثق و معتبر برای بعضی از کلمات کلیدی مرتبط با علاقه و نیاز مخاطب شناسایی کنند. به صورت کلی هر پست بلاگ کاری میکند که بیشتر در جستجوها دیده شوید، اعتبار سایت بهبود پیدا کند و به عنوان منبعی کاربلد و معتبر شناخته شوید. خلق محتوای کاربردی و ارزشمند که به پرسشها و نیاز کاربران پاسخ میدهد باعث جلب اعتماد آنها خواهد شد. استراتژی که باید در بلاگ داشته باشید سئو محتوا و انتشار آن برای کسب رتبه و معرفی محصولات فروشگاه در دل آن به عنوان راه حل است تا هم راهنمایی کرده باشید و هم تبلیغ.
کلمه کلیدی مناسب برای مقالات وبلاگ
کمی قبل درباره نیت و هدف کاربر از جستجو حرف زدیم شما در بلاگ سایت میتوانید به سراغ کلمات کلیدی بروید که کاربر از آنها با نیت کسب اطلاعات استفاده میکند و برای جذب مشتری و آگاهی برند مناسب هستند. همچنین میتوانید به سراغ کلماتی بروید که کاربر با نیت تصمیم گیری و تحقیق درباره خرید، آنها را سرچ میکند؛ اینگونه افراد چند قدم با خرید محصول فاصله دارند و شما با نشان دادن راه میتوانید به همان کسی تبدیل شوید که محصول را از او میخرند.
سئو شدن هر کلمه کلیدی فقط برای یک صفحه
سایت شما نباید چندین صفحه با یک کلمه کلیدی مشترک داشته باشد و پستهای وبلاگی که با یک کلمه کلیدی بهینه شدهاند باید در موقعیتهای مناسب به محصولات سایت لینک دهند. شما میتوانید محصول را به عنوان راه حل مشکل کاربر معرفی کنید تا فرد برای خرید آن ترغیب شود.
سه حرکت طلایی در بلاگ سایت فروشگاهی
شما با معرفی محصول در موقعیت درست، اعمال کردن اصول و پارامترهای مهم سئو و تحقیق کلمه کلیدی برای پیدا کردن بهترین کلمات پستهای وبلاگ، کارهای اصلی این بخش را انجام دادهاید. در زمان تحقیق کلمات کلیدی فراموش نکنید که کلمات کلیدی لانگ تیل و پرسشی، میتواند نتایج خوبی مخصوصاً برای فروشگاههای تازه کار داشته باشد. البته حتماً قرار نیست مخاطب بلافاصله بعد دیدن پست بلاگ شما خرید کند و هدف اصلی شما این است که به شکل یک متخصص کاربلد جلوه کنید که کاربران میتواند برای رفع نیازهای خود همیشه به شما اعتماد کنند. به عنوان مثال فرض کنید کاربری چند پست بلاگ فروشگاه لباس زنانه را درباره مد روز و ستهای رنگی بخواند. در آینده وقتی که به خرید همان لباس نیاز پیدا کرد، اولین جایی که به ذهنش میرسد همان فروشگاهی است که این ایده را در ذهن او ایجاد کرده.
اهمیت با برنامه بودن انتشار پستهای وبلاگ
پستهایی که در وبلاگ خود منتشر میکنید علاوه بر مفید و منحصر به فرد بودن باید به شکل مستمر و دائمی، بر اساس برنامه از پیش تعیین شده منتشر شوند و انتشار پراکنده مطالب در وبلاگ سایت کمکی به سئو آن نمیکند.
سئو خارجی سایت فروشگاهی
منظور از سئو خارجی همه اقداماتی است که با هدف کسب رتبه یا بهبود آن در خارج از سایت انجام میشوند. گوگل به دو پارامتر لینکها و محتوا اهمیت زیادی میدهد. در سئو آف پیج شما باید تمرکز خود را روی به دست آوردن لینکها بگذارید. هرچه اعتبار سایتهایی که از آنها لینک میگیرید بیشتر باشد، لینک گرفتن از آنها تاثیر بیشتری روی رتبه صفحات شما خواهد داشت. از طرفی لینک گرفتن باعث افزایش ترافیک سایت و دسترسی داشتن به مشتریهای بیشتری هم میشود . برای گرفتن بک لینک راههای زیادی دارد که در ادامه به مهمترین آنها اشاره میکنیم.
داشتن روابط عمومی خوب
کمپینهای مختلف کاری میکنند که بقیه سایتها درباره فروشگاه شما حرف بزنند و به شما لینک بدهند. اینگونه کمپینها معمولاً نتیجه فعالیتها و تلاشهای روابط عمومی مجموعه شما است.
پست مهمان
در این روش برای بلاگ بقیه سایتها محتوایی آماده میکنید و با نشان دادن تخصص یا اطلاعات خود در این پست توجه مخاطبان هدف احتمالی را جلب کرده و بک لینک هم میگیرید.
رپورتاژ آگهی
شما میتوانید رپورتاژ آگهیهایی در وب سایتهای معتبر یا خبرگزاریهای پربازدید منتشر کنید. این محتوا هم تقریباً مثل پست مهمان عمل میکند اما تاثیر بیشتری دارد و برای انتشار آن باید مبلغی به سایت میزبان پرداخت کنید.
کمک گرفتن از اینفلوئنسرها
افراد تاثیرگذار و شناخته شده مستقیماً رقابتی با شما ندارند و توسط هزاران نفر دنبال میشوند. شما باید راهی پیدا کنید تا به بهترین شکل به مخاطبین اینفلوئنسرها معرفی شوید؛ به عنوان مثال با برگزاری مسابقه، تخفیفهای شگفت انگیز و …
جمعبندی
به صورت کلی ساخت یک سایت بدون کمک گرفتن از گوگل و انتظار برای اینکه مخاطبین هدف شما را پیدا کنند، کاری بینتیجه است. باید دست به کار شوید و سئو سایت فروشگاهی را شروع کنید. در این مطلب کلیت کار را به زبان ساده برای داشتن حضوری موثر در نتایج جستجوی گوگل و جذب مشتری و افزایش فروش توضیح دادیم؛ اگر چیزی از قلم افتاده یا به مشکلی برخوردید در بخش نظرات این صفحه عنوان کنید.
محمد قاسمی هستم متخصص سئو و دیجیتال مارکتینگ که بیش از 5 ساله توی این حوزه فعالیت می کنم و در بخش تحریره تیم نوترون وب محتواهای مربوط به سئو و بازاریابی آنلاین را بررسی و منتشر می کنم.
اینم بگم که سال ها آموزش دیدم ، چند صد هزار کلمه محتوا نوشتم و میلیون کیلومتر اسکرول کردم تا به نوترون وب رسیدم 😎
دیدگاهتان را بنویسید