آموزش بیزینسی کردن پیج اینستاگرام
امروزه اینستاگرام به یکی از بسترهای مناسب برای راهاندازی کسب و کارهای آنلاین تبدیل شده است. اگر شما هم میخواهید کسب و کار خود را در بستر اینستاگرام گسترش دهید و از امکانات ویژه این برنامه نهایت استفاده را داشته باشید، اول از همه باید صفحه خود را به عنوان یک صفحه تجاری معرفی کنید. در این حالت امکانات ویژه اینستاگرام در اختیار شما قرار میگیرد. در ادامه این مطلب روش ساخت یک صفحه بیزینسی اینستاگرام یا تبدیل پیج شخصی به بیزینسی را آموزش میدهیم.
اکانت بیزینسی اینستاگرام چیست؟
صفحه تجاری و بیزینسی در سال ۲۰۱۶ به امکانات اینستاگرام اضافه شد. در واقع اینجا منظور از بیزینسی کردن دسترسی به مجموعه از امکانات است تا مثلاً بتوانید ریچ، اینگیجمنت و سایر اطلاعات هر پست و استوری را بتوانید مشاهده کنید. این امکانات برای اکانتهای شخصی وجود ندارد و اطلاعات زیادی درباره تعداد کامنتها به صورت آماری، ورودیهایی که از اکسپلور دارید، ورودی که از هشتگها دارید، بدترین و بهترین پستها و … در اختیار شما قرار نمیگیرد. با بیزینسی کردن پیج اینستاگرام به همه این امکانات دسترسی دارید تا عملکرد خود را تجزیه تحلیل کرده و با بهینه کردن آن، رشد پیج را سریعتر کنید. این اطلاعات همچنین در فرایند تولید محتوای اینستاگرام هم به کمک شما میآیند؛ چون که میدانید چه کسی مخاطب شماست، بیشتر در چه ساعتی از شبانه روز فعالیت میکند و به چه چیزی علاقه دارد؟ به وسیله اطلاعات و امکانات صفحه تجاری میتوانید استراتژی بازاریابی محتوایی خود را مشخص کنید تا به برندسازی و فروش بیشتر کسب و کار خود کمک کنید.
بیزینسی کردن پیج اینستاگرام از برنامه
مرحله اول
برای این کار بعد از ورود به اپلیکیشن و بخش تنظیمات، به قسمت accounts type and tools رفته و روی switch to professional account کلیک کنید. حالا با زدن روی continue، فرایند بیزینسی کردن اکانت شخصی شما شروع میشود. در بخش بعدی باید نوع صفحه تجاری را مشخص کنیم. این برنامه دستهبندیهای مختلفی را در نظر گرفته که باید از بین گزینههای فروشگاه اینترنتی، محصول، خدمات، تولید کننده محتوای ویدیویی، عکاس، گیمر، رستوران، بلاگ شخصی، سلامت و زیبایی، آموزش، کارآفرین، تولید کننده محتوای دیجیتال و … یک گزینه را انتخاب کنید؛ همچنین اگر دوست دارید نوع پیج بیزینسی شما در بالای پروفایل نمایش داده شود، گزینه display on profile را فعال کنید.
در ادامه وارد این قسمت میشیم.
مرحله دوم
در مرحله بعدی از شما میپرسد که تولید محتوا میکنید یا صاحب کسب و کار هستید؟ توصیه ما به سازمانهای بزرگ، فروشگاههای اینترنتی و برندها انتخاب گزینه business است. اگر اینفلونسر، تولید کننده محتوا و هنرمند هستید، گزینه creator را انتخاب کنید.
تفاوت پیج creator و business
این دو مورد اختلاف زیادی با هم ندارند ولی برای دسترسی به امکانات و ارتباط بهتر با مخاطبین، بهتر است گزینه مرتبط را انتخاب کنید. در حالت creator شما به صورت روزانه به رشد مخاطبها دسترسی دارید اما اکانت بیزینسی اطلاعات را به صورت هفتگی در اختیار شما قرار میدهد. اما امکان قفل کردن صفحه یکی از تفاوتهای اصلی این دو مورد است. امکان قفل کردن برای صفحات تجاری وجود ندارد اما با انتخاب گزینه creator، میتوانید هر وقت که خواستید پیج خود را از حالت پابلیک به پرایوت یا همان خصوصی تغییر دهید.
بخش Professional dashboard هم در صفحههای Creator وجود دارد. در این بخش منابع و ابزارهای متنوعی در اختیار شما قرار میگیرد و ابزارهای تبلیغاتی و اطلاعات این سایت هم در این قسمت وجود دارند. در بخش Account insights میتوانید اطلاعات مربوط به تعداد فالوورها و تعاملات آنها را ببینید، همچنین در قسمت Your tools امکان پاسخگویی به سوالهای متداول وجود دارد.
مرحله آخر
بعد از اینکه نوع صفحه را انتخاب کردید، باید اطلاعات تماس را وارد کنید. در این بخش آدرس فروشگاه اینترنتی، شماره تلفن و ایمیل را وارد میکنید. در صورت فعال کردن گزینه Display contact info این اطلاعات به کاربران و مخاطبان شما برای برقراری راحتتر ارتباط نمایش داده میشود. تجاری کردن اکانت اینستاگرام از طریق نسخه وب هیچ تفاوتی با مراحل آن در اپلیکیشن ندارد.
و بعد پیج بیزینسی شما آماده است 🙂
بیزینسی کردن اکانت اینستاگرام چه مزایایی دارد؟
با بیزینسی کردن پیج اینستاگرام میتوانید تبلیغات را در این سوشیال مدیا استارت زده و فعالیتهای فروش و بازاریابی را به شکل جدیتری در این پلتفرم دنبال کنید. البته بیزینسی کردن اکانت اینستاگرام مزایای دیگری هم دارد که در ادامه آنها را مرور میکنیم.
مدیریت کردن بهتر پیامها
با اکانت بیزینسی در قسمت دایرکتها سه گروه پیام Request و Primary و General وجود دارد. این دستهبندی را در اکانتهای شخصی نمیبینید و اگر کسی قبلاً در اینستاگرام به شما پیام داده باشد یا از شما خرید کرده باشد، پیام او را در قسمت primary میبینید. کسانی که برای اولین بار به شما پیام میدهند هم پیامشان در قسمت request قرار میگیرد.
پاسخ سریع به مشتری
اکانت بیزینسی اینستاگرام این امکان را در اختیار شما قرار میدهد تا دایرکتها و پیامها را به صورت کامل مدیریت کنید. با این کار میتوانیم در قسمت مشتریها جوابهای خودکار را مشخص کرده و برای آنها ارسال کنید. جهت فعال کردن گزینه پاسخهای سریع، در تنظیمات و قسمت creator به بخش saved replies رفته و روی + کلیک کنید. در اینجا میتوانید یک کلمه کلیدی برای متن پاسخ نوشته و در بخش پیام، کل جواب را بنویسید. این پیامهای آماده باعث سریعتر شدن روند پاسخگویی شده و رضایت مشتریان را افزایش میدهد.
ارتباط بهتر با مشتریان
اینستاگرام این امکان را در اختیار پیجهای بیزینسی قرار داده تا ایمیل، لینک سایت و شماره تلفن را در اختیار مشتریان بگذارند. برای این کار در قسمت پروفایل آدرس سایت و در بخش Content options هم اطلاعات دیگری مثل شماره تماس کار، اطلاعات ایمیل، شماره تماس واتساپ هم میتوانید وارد کنید. تغییرات فعال کردن گزینه Display contact info، اطلاعات وارد شده در پروفایل شما نشان داده میشود تا کاربران بهتر بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند.
دسترسی به همه امکانات اینستاگرام
با تبدیل اکانت اینستاگرامی به حالت بیزینسی، آخرین اخبار آپدیتهای این شبکه اجتماعی در اختیار شما قرار میگیرد. زمانی که وارد حالت حرفهای اینستاگرام شوید، زودتر از بقیه کاربرهای این شبکه اجتماعی از تغییرات آن مطلع میشوید با به کارگیری امکانات جدید اینستاگرام میتوانید با مخاطبهای بیشتری ارتباط بگیرید و جایگاه خود را ارتقا دهید.
تبلیغ محصولات
در اکانت بیزینسی اینستاگرام گزینه تبلیغاتی برای شما فعال میشود و بر اساس گزارشهای اینستاگرام، دو سوم مخاطبین هدف بعد از دیدن تبلیغات، محصول شما را میخرند یا روی لینک سایت کلیک میکنند. شما میتوانید با استفاده از تبلیغات اینستاگرام اینگیجمنت و ریچ بیشتری داشته باشید.
تحلیل عملکرد استوریها و پستها
همانطور که اشاره کردیم در حالت تجاری، درک دقیقتر و بهتری از عملکرد استوریها و پستها خواهید داشت؛ این اطلاعات به تحلیل درست علاقهمندیهای مخاطبین هدف کمک میکند. اینکه چه پستهایی بیشترین بازدید را داشتهاند، جنسیت مخاطبین شما چگونه است؟ کدام پستها بیشترین ذخیره را داشتهاند؟ دنبال کنندههای صفحه در چه ساعتهایی از روی بیشترین فعالیت را دارند؟ وضعیت کامنت گیری پستها و … همگی در قسمت این سایت نمایش داده میشود. از جمله اطلاعات ارزشمند اینسایت میتوان به تعداد بازدید پروفایل، تعداد انتشار استوریها، تعداد ذخیره و انتشار پستها، ورودیهای اکسپلور و هشتگ، آمار تعاملها و تعداد لایکها، تعداد تعداد کلیکها روی لینک و اینگیجمنت یا نرخ تعامل اشاره کرد.
خارج کردن پیج از حالت بیزینس
اگر خواستی دوباره اکانت عادی داشته باشید از همان قسمت switch account type این کار را با کلیک روی دکمه switch to personal اکانت انجام دهید تا صفحه به حالت عادی برگردد.
جمعبندی
در صورتی که کسب و کار اینترنتی خود را راهاندازی کردهاید و به دنبال تبلیغات یا فروش بیشتر در شبکه اجتماعی اینستاگرام هستید، حتماً اکانت تجاری را امتحان کنید. ما در این مطلب از نوترون به همه اطلاعات لازم درباره مزایا و نحوه بیزینسی کردن اکانت اینستاگرام را توضیح دادیم؛ در صورت بروز هرگونه مشکل یا سوال میتوانید با ما در قسمت کامنتها در ارتباط باشید.
محمد قاسمی هستم متخصص سئو و دیجیتال مارکتینگ که بیش از 5 ساله توی این حوزه فعالیت می کنم و در بخش تحریره تیم نوترون وب محتواهای مربوط به سئو و بازاریابی آنلاین را بررسی و منتشر می کنم.
اینم بگم که سال ها آموزش دیدم ، چند صد هزار کلمه محتوا نوشتم و میلیون کیلومتر اسکرول کردم تا به نوترون وب رسیدم 😎
دیدگاهتان را بنویسید